zondag, maart 19

Goois Natuurreservaat

Een wandeling van station Hilversum naar station Hollandse Rading. Oorspronkelijk een NS-wandeling maar nu al jaren niet meer bijgehouden waardoor de bewegwijzering bijna helemaal is verdwenen. Met de GPS-coördinaten is het echter nog prima te doen.

Handig als de weg wordt gewezen


Typisch seinwachtershuisje


Een boom wilde wel een actiefoto van ons maken

Zij hielden de wacht, wij zijn door het struikgewas geslopen

De unieke gotische bogen
waar ik nooit genoeg van kan krijgen


4 opmerkingen:

Ninia zei

Jullie hebben meer met bomen dan met koeien, begrijp ik ;) Meestal gaan ze voor jou opzij, is mijn ervaring :) Leuk die Gotische bogen. Ik vond nog een website met de bouw ervan http://www.gotischeboog.com/historie-grootspoor-en-70-jaar-bogen.html

Saskia zei

Lol durfden jullie niet langs die beestjes? Die liggen hier ook zo vaak op het pad, zijn super relaxed. Leuke wandeling, ik heb in die buurt wel es in een heel geheim vogelkijkhutje gezeten

Ali zei

Ik heb volgens mij die wandeling jaren geleden ook wel eens gedaan, ik herken de bogen :) Die koeien herken ik niet

Niek zei

Overal staan borden met dat je minstens 25 meter afstand moet bewaren tot de wilde runderen. Dus daar houden wij ons dan aan. Ze lijken heel aaibaar maar... En we hadden ook nog eens een mooie alternatieve route hierdoor. :-)

En ja, die Gothische bogen zijn zeker een website waard.

@Ali: Er zijn in de loop der jaren meerdere NS-wandelingen (geweest) die als eindstation Hollandse Rading hebben. Het is er vast een van die geweest.