zondag, december 21

Hoe creatief?

Laat ik nou toch de ‘kreativbloggeraward’ doorgegeven hebben gekregen van marbel. En dat betekent dat ik op mijn blog een lijstje van 6 dingen mag zetten die belangrijk voor me zijn of waar ik heel blij mee ben.

* Op de eerste plaats zijn mensen belangrijk voor me. Zonder mensen is het leven niet te doen. De drie mensen die het dichtste bij me staan zijn Mark, Aster en Wille. Ik weet dat het net zo goed andere mensen hadden kunnen zijn als ik een ander leven had gehad maar dit zijn de sterren aan mijn firmament.


* Mijn werk is ook belangrijk voor mij en wel in de eerste plaats om mij in deze wereld te houden. Daarnaast zijn het de contacten met mijn collega's en het samen iets nuttigs voor de wereld betekenen, dat het nog waardevoller maakt.* Geloof en hoop in een betere wereld maakt het leven dragelijk en de moeite waard. Dat kan niet anders dan belangrijk zijn.* Blij word ik van ik van blije mensen. Mensen die volop zichtbaar aan het genieten zijn van muziek, de zon of simpelweg het bestaan. Ze voeden de hoop en het geloof in een wereld waar ik in wil zijn.* Creatief bezig zijn geeft mij heel veel energie. Of het nu schrijven, schilderen, muziek maken of iets anders is maakt niet uit. Het voelen stromen van deze energie maakt me blij.

* En wie wordt er nu niet blij van dwarrelende, zachte, witte vlokjes?


Dan is het nu het moment gekomen dat ik de award aan twee andere creatieve bloggers door mag geven. En dat zijn geworden .... Bianca en Ilse. Veel plezier.

5 opmerkingen:

Saskia zei

Hartstikke mooi om te lezen. Ik word zo warm van al die positiviteit. Heerlijk :-)

Ilse zei

Mooi! En dankjewel, ik ga er mee aan de slag.

Ninia zei

Erg leuk, Niek, maar wie zijn Aster en Wille?

Niek zei

Hihi @ Ninia. Dat zijn respectievelijk een vriendin die ik het langste ken en mijn moeder.

Wat ga jij doen met je Kreatifbloggeraward?

dutchmarbel zei

Oh, da's een mooie lijst geworden Niek. En ook mooi al die plaatjes erbij!